Keresés...
FEL

Helló Utazó!

Kővári Krisztina vagyok, feleség, 2 leánygyermek édesanyja. Imádok utazni, új dolgokat megismerni, gyerekkorom óta vonzanak a várak, kastélyok, templomok. Éppen ezért már a középiskolát is úgy választottam, hogy a turizmus területén tudjak elhelyezkedni.

Aztán másképpen alakult az életem. Közgazdászként, pénzügyi vezetőként dolgoztam évekig. Mindent beleadtam, rengeteg túlóra, értekezletek stb., ugye ismerős a helyzet?

Amikor anya lettem, felismertem, hogy ezt a korábbi életformát nem lehet és nem is akarom folytatni. Ezért is tűnt jobb megoldásnak egy saját vállalkozás létrehozása. Családi bölcsődét üzemeltettem 7 évig. Ez jó kihívás volt, felelősségteljes munka, de ez is teljes embert kívánt. A gyermekeim pedig szinte felnőttek, míg én másokéra vigyáztam. Menet közben egyre világosabb lett számomra, hogy ez a munka sem az, amit csinálni szeretnék, de visszalépni az alkalmazotti világba már nem szerettem volna.

Ekkor találkoztam a Fireflies-zal és azonnal megfogott, hogy kedvezményesen és garanciákkal utazhat ezentúl a családom, és online – akár otthonról – segíthetek másoknak, hasonlóan jó kondíciójú utazásaik lefoglalásában.

Hamar kikristályosodott számomra, hogy ez az, amit évek óta keresek, ez az, ami miatt nem volt teljes az életem – az önálló, ám felelősségteljes munka nyugalommal és kényelemmel kombinálva. Most már én oszthatom be az időmet, a magam ura vagyok, de mégis egy csapat része.

Mi az, amit csinálok?

Kollégáimmal azon dolgozunk, hogy egyre többen megismerjék anyacégünk egyedülálló turisztikai szolgáltatásait és színvonalas, tartalmas időtöltésben legyen részük a kiválasztott helyen hihetetlenül jó áron.

Kövess az Instagramon! @utazzesgazdagodj